Zihinsel Engelliye Gasp Şoku

Antakya Küçükdalyan Mahallesi’nde yaşanan olayda, zihinsel engelli bir gencin gece yarısı cebinden parası çalındı ve şüpheli tutuklandı. Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 27 Haziran 2024 tarihinde Mahmut Yarım Caddesi’nde bulunan bir konutta meydana gelen olayla ilgili çalışma yaptı. Zihinsel engelli O.K., babası ile birlikte yaşadığı evde uyurken, üzerinde bulunan 7000 TL’sinin çalındığını fark etti. Olay sırasında […]

Antakya Küçükdalyan Mahallesi’nde yaşanan olayda, zihinsel engelli bir gencin gece yarısı cebinden parası çalındı ve şüpheli tutuklandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 27 Haziran 2024 tarihinde Mahmut Yarım Caddesi’nde bulunan bir konutta meydana gelen olayla ilgili çalışma yaptı. Zihinsel engelli O.K., babası ile birlikte yaşadığı evde uyurken, üzerinde bulunan 7000 TL’sinin çalındığını fark etti. Olay sırasında şüpheli şahıs, genç adamı sol elinden bıçakla yaralayıp parayı alarak kaçtı.

Cinayet-Gasp Büro Amirliği tarafından yapılan kamera ve çevre araştırmaları sonucunda şüpheli T.G. isimli şahısın olay yerine yakın bir bölgede yakalandığı belirlendi. Şahıs, adli makamlarca tutuklanarak Kilis L Tipi Cezaevi’ne gönderildi. Ayrıca T.G.’nin daha önce başka bir suçtan dolayı 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu da öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, zihinsel engelli genç ve ailesine destek sağlanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version